top of page

za 04 jun

|

Oranjewoud

Toonzetters during Oranjewoud Festival, premiere of "vaak genoeg"

Toonzetters is een caleidoscopische concertervaring waarbij twintig jonge Nederlandse componisten je meenemen in hun verhaal. Verschillende stijlen en karakters, van neoromantisch slagwerk tot indierock op piano of jazzy electronics passeren in hoog tempo de revue.

Tickets are not on sale
See other events
Toonzetters during Oranjewoud Festival, premiere of "vaak genoeg"
Toonzetters during Oranjewoud Festival, premiere of "vaak genoeg"

Time & Location

04 jun 2022 17:15

Oranjewoud, 8453 Oranjewoud, Netherlands

Specifications

Toonzetters is een caleidoscopische concertervaring waarbij twintig jonge Nederlandse componisten je meenemen in hun verhaal. Verschillende stijlen en karakters, van neoromantisch slagwerk tot indierock op piano of jazzy electronics passeren in hoog tempo de revue. Gedurende een uur ontvouwt zich zo een levendig tijdsbeeld van muziek anno nu. Tel daarbij op het energieke spel van vier voortreffelijke Nederlandse musici, gecombineerd met de hypnotische filmbeelden van Bowie Verschuuren en de regie van Jos van Kan, en de toon voor een uniek concert is gezet.

Uitvoerenden Componisten Jan-Peter de Graaff, Celia Swart, Julian Schneemann, Bram Kortekaas, Mathilde Wantenaar, Primo Ish-Hurwitz, Ramin Amin Tafreshi, Frieda Gustavs, Nuno Lobo, Martín Mayo, Melle Heij, Alexandre Kordzaia, Thomas van Dun, Arjan Linker, Dimitri Geelhoed, Tijmen van Tol, Boris Bezemer, Rick van Veldhuizen, Nils Davidse en Karmit Fadael.

Share This Event

AGENDA

bottom of page