top of page

za 24 okt

|

De locatie wordt later bepaald

OFFspring Small Steps

Tickets & Info: https://www.operaballet.nl/nl/opera/2020-2021/voorstelling/small-steps

Tickets Are Not on Sale
See other events
OFFspring Small Steps
OFFspring Small Steps

Time & Location

24 okt 2020 10:00 – 01 nov 2020 15:00

De locatie wordt later bepaald

Specifications

Small Steps is een operawandeling in Amsterdam-Zuid die je via het perspectief van een kind met een frisse blik naar de wereld laat kijken. Als deelnemer maak je de tocht individueel, in de buitenlucht. Zo beleef je op een veilige manier de schoonheid, troost en prikkeling van muziek en theater.

Componist - Frieda Gustavs

Regie - Tabita Friis Kristensen

Decorontwerp - Nina Kay

Dramaturgie - James Whiting

Zangers - Merel Wentink, Wessel Wirken, Frieda Gustavs 

Acteurs - Bette Kolman, Karla Wildschut

Small Steps voert de deelnemer langs het water dat Amsterdam al eeuwenla

ng met de wereld verbindt. Via een koptelefoon hoor je de onbevangen stem van een meisje dat de vraag opwerpt of de wereld zich in de juiste richting ontwikkelt. Welke kant moeten we op om tot verbetering te komen? En is het misschien een eerste stap om stil te staan bij jezelf? Welke wens koester jij voor de wereld?

De makers hopen met dit project mensen samen te brengen, zonder dat zij fysiek in elkaars buurt behoeven te zijn. Daarnaast willen zij volwassenen inspireren nieuwsgierig tegenover vreemden en het vreemde te staan om zo de wereld opnieuw te verkennen. Stap voor stap.

 PRAKTISCH 

De wandeling begint in Park Somerlust en eindigt aan de overkant van de Amstel in het Martin Luther Kingpark. Deelname is gratis, maar de capaciteit is zeer beperkt. Er is slechts ruimte voor 20 bezoekers verspreid over de dag. Je kunt intekenen voor een specifieke datum en tijd. Vervolgens ontvang je gegevens over de startlocatie per e-mail. Hier ontvang je een een audio-tour-device met koptelefoon en kun je de wandeling beginnen.

 VEILIG BEZOEK 

Small Steps is een individuele en contactloze ervaring. Bij het startpunt staat een medewerker die je naam en reservering controleert. De overhandiging van de koptelefoon vindt contactloos plaats. De koptelefoons worden voor gebruik grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Bij het eindpunt van de wandeling kun je de koptelefoon veilig achterlaten.

Share This Event

AGENDA

bottom of page